Oregano: Perfekt til madlavning
- Flereårig plante med medicinske egenskaber
- Anvendes til at skylle halsen, tandkødet og regulere fordøjelsessystemet
- En god ingrediens til pizza, salater, fisk og kød
Oregano er en flereårig plante med flere medicinske egenskaber. Den anvendes til at skylle halsen og tandkødet, samt bidrager til at regulere fordøjelsessystemets funktion. Oregano er også en populær krydderi i mange retter, inklusive salater, æggeretter, ost, grøntsager, fisk og kød. Det er en vigtig ingrediens i pizza. Så den i april. Planten kræver en varm, beskyttet placering. Blade med dele af stænglerne høstes.
Dyrkningsinstruktioner for Oregano
Så oreganofrø i april. Planten trives bedst på et varmt og beskyttet sted. Blade og dele af stænglerne høstes, når planten er veludviklet.
Specifikation
- Såtid: april
- Ideal placering: Varm, beskyttet sted
- Høst: Blade og dele af stænglerne
Article number: 109275