Koriander
- Årlig plante, der anvendes som krydderi, grundlæggende ingrediens i indisk karrykrydderblanding
- Korianderblade er en populær krydderurt i asiatisk madlavning
- Værdifuldt tilsætning til kager, patéer, kød, saucer, salater og ris
Koriander er en årlig plante, der anvendes som et krydderi og er en grundlæggende ingrediens i den indiske karrykrydderblanding. Korianderblade er populære i asiatisk madlavning og giver en distinkt smag til forskellige retter. Det er en værdifuld tilsætning til kager, patéer, kød, saucer, salater og ris. Infusionen anbefales til sygdomme i fordøjelseskanalen, den stimulerer appetitten og har slimløsende effekt. Så korianderfrø i marts/april.
Dyrk Koriander
Koriander kan sås i marts/april. Det er en værdifuld krydderurt, der er let at dyrke og giver rige smage til en mangfoldighed af forskellige retter.
Specifikation
- Såtid: marts til april
- Høstperiode: august til september
- Planteafstand: 30x30 cm
Article number: 109270