Microgreens Karse: Krydret smag og rig på vitaminer
- Distinkt krydret smag og rig kilde til vitaminer C, PP, P, B
- Indeholder mineraler som kalium, magnesium, calcium og svovl
- Kraftig antioxidant, der styrker kroppen og forbedrer hud, negle og hår
Karse spirer har en distinkt krydret smag og er en rig kilde til vitaminer og mineraler. De er kraftige antioxidanter og bidrager til at styrke kroppen samt forbedre hudens, neglenes og hårets tilstand. Karse spirer stimulerer appetitten og fordøjelsen, sænker blodsukkerniveauet og er derfor særligt anbefalede for diabetikere. De bruges ofte som en smagfuld tilføjelse til salater, sandwiches og andre retter.
Dyrkningsinstruktioner for Karse spirer
At dyrke karse spirer hjemme er let på en frøbakke. Følg instruktionerne, og spirerne er klar til at spise efter 3-6 dage. Du kan også dyrke spirer i et glas. Skyl frøene, hæld dem i en steriliseret beholder, hæld lunkent vand over dem og lad dem stå i blød i nogle timer. Skyl derefter frøene, dæk beholderen med gaze og placer den på et varmt sted (18-22°C), beskyttet fra direkte sollys. Skyl spirerne to gange om dagen. De er klar til at spise, når de er ca. 1-2 cm lange.
Specifikation
- Såtid: Indendørs (hele året)
- Såsted: Såbakke eller glasburk
- Høstperiode: 3-6 dage efter såning (1-2 cm lange)
Article number: 109234